Трикове на Мтел – сигнал на читател

Здравейте, станах свидетел на поредната измама на Мтел. Няма как да не споделя този абсурд. Ще Ви го споделя като директна новина, която може да публикувате, ако желаете. Наглостта на Мтел ме вбеси. Едва ли може да се направи нещо, тъй като са голяма мафия, но нека споделя. Нека хората да се пазят от Мтел и да ходят с адвокат при тях. Ето и самата новина, която не е новина, а поредна измама на Мтел:

Подаваш уж молба за закриване на услуга на Мтел, получаваш преподписан договор, без твое съгласие.

Как става този майсторски трик, който не всеки може? Подписваш уж за отказване, но ти пробутват листите майсторски и ги защипват като цял комплект нов договор. Едва като си го получиш и разбираш, че си измамен.

Това е само част от измамната схема на Мтел. Много често Мтел лъжат клиентите си, използвайки най-различни и нови трикове, като най-силният им трик е психологическата атака, за която са обучени по-добре от психолози.

Другата порочна практика и най-често срещана на Мтел, е автоматичното подновяване на договори, без съгласие на клиента и подвеждане за срок на подаване на предизвестие за прекратяване на договор. Често Мтел отказват да приемат такива предизвестия с оправдания.

Следващата порочна практика, това автоматичното подновяване на договори на мъртви хора, така че техните наследници да плащат за тях.

Сред многото трикове, е и трикът на Мтел „Отърви се от нас, отиди при Боб“, които също са към Мтел и ползват тяхната мрежа. Да отидеш към Боб е все едно пак да си останеш към Мтел.

Не на последно място, Мтел се опитва да натрапва на клиентите услугите си насила и да предлага ненужни услуги на клиента, които ще го натоварят излишно да плаща неща, които няма да му трябват. Отказването от такива услуги също не е лесно и се стига до подмяна и преподписване на срочен договор от 2 години и повече, без това да е желано от клиента.

Оказва се, че и това не е всичко – каквито са им услугите, такова им е и гаранционното обслужване на продуктите, което също се прекратява по вина на клиента, без да е повредил нищо.

Да се отървеш от Мтел не е лесна работа и се стига чак до адвокати и плащане на солидни неустойки на Мтел, като те са склонни до това едва като видят адвокати и съдии да се изпречат на пътя им.

Извод: Обърнете се към адвокат, ако смятате, че Мтел Ви мами с договори!

Вашият коментар